Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00!

Το κατάστημα μας λόγου κάποιον απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων θα παραμείνει κλειστό για λίγες ακόμα ημέρες. Ζητάμε συγνώμη για την όποια καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών και ζητάμε την κατανόηση σας. Οι αποστολές των παραγγελιών θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Προς το παρόν εξερευνήστε τα όλα τα παλιά και ΝΕΑ προϊόντα μας!!!

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή (αντικαταβολή)
Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας κατά τη παράδοσή της σε εσάς. Η αντικαταβολή ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα με έξτρα κόστος +€2,50, εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε. Δεν ισχύει σε χρήση σε συνδυασμό με δωρεάν μεταφορικά. 
Εάν ο πελάτης δεν ανταποκριθεί, κατ’ επανάληψη, σε τηλεφωνικές κλήσεις και επικοινωνία μέσω e-mail, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία, το mamapanda διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει τα προϊόντα. Παραγγελίες που δεν επιβεβαιώνονται, εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνονται.

2. Πληρωμή με κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας μέσα από το site μας με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα μέσω του Smart Checkout της Viva Wallet, την πιο ασφαλή online μέθοδο πληρωμής. Το Smart Checkout ενσωματώνει και όλους τους νέους και ασφαλής online τρόπους πληρωμής όπως Apple Pay, Samsung Pay και Google Pay.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό 
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΙΒΑΝ: GR7601108700000087000369519

Δικαιούχος: Γιαννακίτσα-Ντίνου Φωτεινή

Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά μέσω web banking άλλης τράπεζας τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα (ένδειξη OUR). Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επιλογή θα πρέπει να υπολογίσετε το ποσό των εξόδων στην μεταφορά.

Ως αιτιολογία στο καταθετήριο ή τη μεταφορά θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας. Για την επιβεβαίωση της πληρωμής θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@mamapanda.gr.

Η παραγγελία θεωρείται εξοφλημένη εφόσον έχει πληρωθεί εξ’ ολοκλήρου και όχι εν μέρει. Στο εκάστοτε ποσό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλα τα λοιπά έξοδα (τραπεζικά, μεταφορικά κλπ).

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: Όταν πραγματοποιείται καταθέσεις από τράπεζες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα, το ποσό που πρέπει να λάβουμε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που καταθέτετε χρήματα από μη συνεργαζόμενη τράπεζα η παραγγελία θα αποστέλλεται όταν η πληρωμή επιβεβαιωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται από την ημέρα και ώρα λήψης της πληρωμής.
Σημαντική σημείωση: Παραγγελίες άνω των € 100 συνιστούμε να εξοφλούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα.Εάν ο πελάτης δεν ανταποκριθεί, κατ’ επανάληψη, σε τηλεφωνικές κλήσεις και επικοινωνία μέσω e-mail, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία, το mamapanda διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει τα προϊόντα. Παραγγελίες που δεν επιβεβαιώνονται, εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνονται.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε με το κόστος μέχρι τα πρώτα 2Kg να ανέρχεται στα €3,50. Για μεγαλύτερο βάρος δέματος, το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος κατά την διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας (+ €1,00 κάθε επιπλέον κιλό).

Η δωρεάν αποστολή είναι για παραγγελίες άνω των  €50,00 με όριο τα 5 κιλά και αποπληρωμή με κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Κόστος Αντικαταβολή: €2,50


Χρόνος αποστολής με courier

Αποστέλλουμε με τα ΕΛΤΑ Courier, και γι αυτό θα έχετε την παραγγελία στην πόρτα σας, το συντομότερο δυνατό! Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας τις διαθέσιμες ώρες, μπορείτε να το πάρετε από το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχής σας.

Για την δική σας ενημέρωση το mamapanda.gr σας αποστέλλει email με τον κωδικό του δέματος για να μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του δέματος σας στο παρακάτω link: https://www.elta-courier.gr/search

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούν και να αποσταλούν από το κατάστημα μας.

Δεν θεωρούνται εργάσιμες τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες.

Στις περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο ΕΛΤΑ Courier η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ. Για την καλύτερη ενημέρωση σας πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί : https://www.elta-courier.gr/network