Προσοχή! Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για την καλύτερη περιήγηση σας! OK

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00!
Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 24210 67642
και 6983380112.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00! Τηλεφωνικές παραγγελίες στα 2421067642 και 6983380112

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Για λόγους υγιεινής και λόγου της φύσεως των προϊόντων μας δεν δεχόμαστε επιστροφές στα περισσότερα από τα προϊόντα μας.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν τα προϊόντα που αγοράσατε δεν σας πηγαίνουν όπως θα θέλατε έχετε το δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε αλλαγή είτε στο μέγεθος είτε να επιλέξετε κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας επιστραφούν τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε, στην αρχική τους συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε περιλαμβάνει 2 απλά βήματα:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24210 67642 ή μέσω email (info@mamapanda.gr) ώστε να μας ενημερώσετε ότι σκοπεύετε να αλλάξετε το προϊόν.

2. Στείλτε το προϊόν σε ασφαλή συσκευασία. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Αποστείλετε την συσκευασία στην έδρα της εταιρίας.

Για αλλαγές και επιστροφές προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του mamapandaο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης των προϊόντων.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό την δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής συσκευασμένου προϊόντος (π.χ. σε χάρτινο κουτί ή δίχτυ)  η επιστροφή θα γίνεται δεκτή εφόσον η συσκευασία είναι άθικτή (όχι ανοιγμένη) και το περιεχόμενο εντός αυτής τοποθετημένο όπως παραδόθηκε.

Εφόσον έχουν τηρηθεί τα ανωτέρω, μετά την παραλαβή και την εξέταση του δέματος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να προχωρήσουμε σε αλλαγή είτε στο μέγεθος είτε στο είδος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο mamapanda εμπορευόμαστε προϊόντα εταιριών που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Παρόλα αυτά, μπορεί να συμβεί κατά τον ποιοτικό έλεγχο να μην εντοπιστεί κάποιο ελάττωμα. Αν λοιπόν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό θα πρέπει, εντός 7 ημερολογιακών ημερών, να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24210 67642 ή
στείλτε email (info@mamapanda.gr) αναφέροντάς τον κωδικό του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς και όσο το δυνατόν λεπτομερέστερη περιγραφή του ελαττώματος. Ενδεχόμενες φωτογραφίες θα βοηθήσουν. Αφού επαληθευτεί το ελάττωμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

2. Παραδώστε το δέμα στην εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε, με την οποία συνεργάζεται η εταιρία μας.

Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα. Από την στιγμή που θα παραλάβουμε την επιστροφή, μέσα σε 3-5 εργάσιμες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Eντός της ίδιας προθεσμίας (από την παραλαβή του προϊόντος) υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τα ποσά που μας έχετε καταβάλλει.

  • Η υπαναχώρηση δεν χρειάζεται να είναι αιτιολογημένη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.
  • Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
  • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
  • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Εταιρία υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
  • Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από το mamapanda και επιβαρύνουν τον Πελάτη.
  • Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής στην περίπτωση που τα έχει επιβαρυνθεί ο Πελάτης, αλλά μόνο η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση που ο πελάτης είχε λάβει δωρεάν έξοδα αποστολής στην αρχική παραγγελία θα επιβαρυνθεί επιπλέον με το ποσό των εξόδων αυτών, ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

Ο Πελάτης δεν δικαιούται υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ο Πελάτης δεν δικαιούται άσκηση υπαναχώρησης σε μπουκάλια, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, μασητικά, σαλιάρες, δοχεία σίτισης, μαγιό, εσώρουχα και κάλτσες/καλσόν για λόγους υγιεινής.