Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00!

Ασφάλεια και φροντίδα


Η ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας στη mamapanda. O σχεδιασμός κολιέ, τα προϊόντα οδοντοφυΐας και τα είδη σίτισης έχουν δοκιμαστεί για την ασφάλεια, ώστε να πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα για ασφαλή χρήση.


Πρότυπα ασφάλειας και δοκιμές:

Όλα τα αντικείμενα ελέγχονται προσεκτικά πριν συσκευαστούν και αποστέλλονται σε εσάς. Κάθε προϊόν οδοντοφυΐας / θηλασμού / σίτισης συνοδεύεται από τη δική του κάρτα προειδοποίησης ασφαλείας και φροντίδας που πρέπει να φυλάσσεται για αναφορά.

Κολιέ/ προϊόντα οδοντοφυΐας / βραχιόλια είναι χωρίς BPA , χωρίς φθαλικούς εστέρες, χωρίς κάδμιο, χωρίς μόλυβδο. Τα μασητικά πληρούν ολες τις απαιτήσεις CE και είναι πιστοποιήμενα.

Όλα τα προϊόντα σιλικόνης μας έχουν δοκιμαστεί και είναι εντελώς μη τοξικά και δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως: BPA, μόλυβδος, φθαλικοί εστέρες, υδράργυρος, PVC ή λατέξ και έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ ΕΝ71 των άρθρων 1, 2 και 3.


Ευθύνη καταναλωτή

Προϊόντα οδοντοφυΐας & βραχιόλια:


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ πριν από τη χρήση.
ΜΗΝ αφήνετε το παιδί σας χωρίς επίβλεψη με αυτό το προϊόν.
Όλα τα προϊόντα οδοντοφυΐας/ βραχιόλια μας είναι ανθεκτικά αλλά κανένα προϊόν δεν είναι άφθαρτο, τα πλήρως διαμορφωμένα δόντια θα μπορούσαν ενδεχομένως να βλάψουν το προϊόν εάν μασήσουν επιθετικά, οπότε ο καταναλωτής πρέπει πάντα να ελέγχει για φθορά πριν από κάθε χρήση.
Απαιτείται εποπτεία ενηλίκων ΟΛΕΣ τις ώρες κατά τη χρήση των προϊόντων μας. Το βραχιόλι ΔΕΝ είναι παιχνίδι και πρέπει να φορεθεί ΜΟΝΟ από ενήλικες Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φοριούνται ή να αφήνονται χωρίς επίβλεψη με μωρά ή παιδιά.

Κολιέ:

ΤΑ ΚΟΛΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ.

Οι χάντρες είναι τοποθετημένες σε ένα μαλακό νάιλον κορδόνι με ένα αποσπασμένο κούμπωμα, έτσι ώστε το κολιέ απλώς να ξεκουμπώνει αν τα μικρά χέρια τους το τεντώνουν με ενθουσιασμό, για να αποφευχθεί η πίεση στο λαιμό της μαμάς. 
ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣΗΜΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΩΡΟΥ.

Καθαρισμός & φροντίδα:

Αν και προϊόντα μας αποστέλνονται καθαρισμένα και όσα φέρουν ξύλινα στοιχεία έχουν περαστεί και με το Βάλσαμο ξύλου δικιάς μας παραγωγής, σας συνιστούμε να καθαρίζετε τα κολιέ, τα βραχιόλια και τους προϊόντα οδοντοφυΐας πριν από την πρώτη χρήση και να τα καθαρίζετε τακτικά. Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν καθαρά σκουπίζοντάς τα με αντιμικροβιακά μαντηλάκια ή με βρεφικό σαπούνι - μην μουλιάζετε και μην αποστειρώνεται τα προϊόντα καθώς αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη συνολική ποιότητα. Αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Για να διατηρήσετε τα ξύλινα μέρη σαν καινούργια, μπορείτε να εφαρμόσετε το Βάλσαμο ξύλου δικιάς μας παραγωγής, ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας.


Έξυπνες συμβουλές:

Παγώστε τα μασητικά και τα κολιέ που δεν φέρουν ξύλινα στοιχεία στην σύνθεση τους πριν τα δώσετε στα μωρακιά σας, θα ξετρελαθούν.
Δοκιμάστε τα μασητικά και τα κολιέ την στιγμή που κάνετε babywearing θα εντυπωσιαστείτε.


DISCLAIMER:

Αγοράζοντας από την mamapanda αποδέχεστε αυτούς τους όρους ασφάλειας και αναγνωρίζετε ότι η mamapanda δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη ή υπόλογος για τυχόν ζημιές. Λαμβάνεται μεγάλη προσοχή πριν από κάθε συσκευασία και αποστολή. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ακατάλληλη χρήση ή την αποτυχία σωστής εποπτείας του παιδιού σας που χρησιμοποιεί αυτά τα προϊόντα. Μόλις παραληφθούν τα προϊόντα μας οι αγοραστές αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη να διασφαλίσουν ότι το προϊόν χρησιμοποιείται με ασφαλή τρόπο και υπό την επίβλεψη ενηλίκου ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Αυτό είναι ένα μασητικό ΔΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και πρέπει να παρακολουθείται κατά τη χρήση. Αποποιούμαστε, στο μέτρο του δυνατού από νομική άποψη, κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια, τραυματισμό, αξιώσεις, κόστος, έξοδα, επαγγελματικές αμοιβές και οποιαδήποτε άλλη ευθύνη που προκύπτει από την ακατάλληλη χρήση των προϊόντων μας. Τα περιδέραια / βραχιόλια / προϊόντα οδοντοφυΐας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν την οδοντοφυΐα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα εξαλείψουν εντελώς τον πόνο της οδοντοφυΐας.