Προσοχή! Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για την καλύτερη περιήγηση σας! OK

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00!
Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 24210 67642
και 6983380112.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00! Τηλεφωνικές παραγγελίες στα 2421067642 και 6983380112

Όλα ξεκίνησαν το 2018. Όταν κρατούσα στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου. Έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω κολιέ θηλασμού, για να τον βοηθήσω να συγκεντρωθεί την ώρα του θηλασμού. Αργότερα ήρθαν τα δοντάκια του και μαζί με αυτά και ο πόνος στα ούλα έτσι άρχισα να φτιάχνω  και  μασητικά. Σιγά σιγά άρχισα να φτιάχνω και για άλλες μαμάδες στο κοντινό μου περιβάλλον και αργότερα με την γέννηση της μικρούλας μου γεννήθηκε και το @mamapanda.gr

Με διαλεγμένα προϊόντα που θα βοηθήσουν τις μητέρες και τα μωρά τους στα πρώτα τους βήματα, από τον θηλασμό, την βόλτα και το ταξίδι μέχρι το φαγητό και το παιχνίδι. Τα παιδία δεν σταματάν πότε, έτσι και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλες τις μητέρες να ανταπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη αλλά τόσο όμορφη εμπειρία και προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα που θα λατρέψουν τα μωρά σας!

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδία μου, μεγαλώνει και η αναζήτηση μου και για νέα προϊόντα που βλέπω ότι θα χρειαστούν ή χρειάζονται παρακάτω στη ζωή τους και θα τους είναι ποιοτικά, χρήσιμα και ασφαλή.

Κάθε προϊόν που φτιάχνουμε με περίσσεια αγάπη είναι μοναδικό και κατάλληλο για το παιδάκι σας και για εσάς ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα, γιατί όπως εμείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδία μας έτσι θέλετε και εσείς για αυτό επιλέγουμε όσο το δυνατόν γίνετε προϊόντα από φυσικά υλικά όπως τo φυσικό ξύλο οξιάς, το μπαμπού, το ανακυκλωμένο πλαστικό και την σιλικόνη που είναι κατάλληλη για χρήση στο φαγητό και στο παιχνίδι ώστε όλα να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, όλα είναι BPA free χωρίς επιβλαβή πρόσθετα και μπορείτε άφοβα να τα επαναχρησιμοποιήσετε με ένα απλό πλύσιμο.

Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε, να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε μοντέρνα, φρέσκα, ασφαλή και χρηστικά προϊόντα που θα γεφυρώσουν την σχέση μεταξύ μητέρας και μωρού, ωφελώντας και τους δύο.


Με πολύ αγάπη,

Φαίη!