Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €50.00!

Το κατάστημα μας λόγου κάποιον απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων θα παραμείνει κλειστό για λίγες ακόμα ημέρες. Ζητάμε συγνώμη για την όποια καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών και ζητάμε την κατανόηση σας. Οι αποστολές των παραγγελιών θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Προς το παρόν εξερευνήστε τα όλα τα παλιά και ΝΕΑ προϊόντα μας!!!

Όλα ξεκίνησαν το 2018. Όταν κρατούσα στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου. Έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω κολιέ θηλασμού, για να τον βοηθήσω να συγκεντρωθεί την ώρα του θηλασμού. Αργότερα ήρθαν τα δοντάκια του και μαζί με αυτά και ο πόνος στα ούλα έτσι άρχισα να φτιάχνω  και  μασητικά. Σιγά σιγά άρχισα να φτιάχνω και για άλλες μαμάδες στο κοντινό μου περιβάλλον και αργότερα με την γέννηση της μικρούλας μου γεννήθηκε και το @mamapanda.gr

Με διαλεγμένα προϊόντα που θα βοηθήσουν τις μητέρες και τα μωρά τους στα πρώτα τους βήματα, από τον θηλασμό, την βόλτα και το ταξίδι μέχρι το φαγητό και το παιχνίδι. Τα παιδία δεν σταματάν πότε, έτσι και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλες τις μητέρες να ανταπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη αλλά τόσο όμορφη εμπειρία και προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα που θα λατρέψουν τα μωρά σας!

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδία μου, μεγαλώνει και η αναζήτηση μου και για νέα προϊόντα που βλέπω ότι θα χρειαστούν ή χρειάζονται παρακάτω στη ζωή τους και θα τους είναι ποιοτικά, χρήσιμα και ασφαλή.

Κάθε προϊόν που φτιάχνουμε με περίσσεια αγάπη είναι μοναδικό και κατάλληλο για το παιδάκι σας και για εσάς ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα, γιατί όπως εμείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδία μας έτσι θέλετε και εσείς για αυτό επιλέγουμε όσο το δυνατόν γίνετε προϊόντα από φυσικά υλικά όπως τo φυσικό ξύλο οξιάς, το μπαμπού, το ανακυκλωμένο πλαστικό και την σιλικόνη που είναι κατάλληλη για χρήση στο φαγητό και στο παιχνίδι ώστε όλα να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, όλα είναι BPA free χωρίς επιβλαβή πρόσθετα και μπορείτε άφοβα να τα επαναχρησιμοποιήσετε με ένα απλό πλύσιμο.

Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε, να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε μοντέρνα, φρέσκα, ασφαλή και χρηστικά προϊόντα που θα γεφυρώσουν την σχέση μεταξύ μητέρας και μωρού, ωφελώντας και τους δύο.


Με πολύ αγάπη,

Φαίη!